Quote Originally Posted by Merlin
Wat vind jij?
Wat een pracht verhaal, ik heb het lezen ervan genoten! Lijkt me dat dit voor veel mensen herkenbaar is. Hier op het werk hetzelfde verhaal; wat ze eenmaal in de kop hebben...

Persoonlijk vind ik altijd "ieder z'n eigen ding". Digitiaal is in goede handen prachtig, net zoals met analoog. Maar er waren in den beginne van de analoge fotografie vast soortgelijke situaties lijkt me. Dat mensen steeds betere toestellen kochten... maar toen was de marketing push vanuit bedrijven gewoon niet zo aanwezig. Hoe dan ook; digitaal zal op een gegeven moment ook op z'n 'piek' zitten, dan kunnen de mensen weer 'gewoon' gaan fotograferen :-). Hoe lang was het geleden dat iedereen een steeds snellere computer moest... in mijn vriendenkring is die hype nu ook wel voorbij!

Wellicht wel grappig om te vertellen. Een half jaar geleden had ik een test fotoshoot om wat studiolampen te proberen. Ik had zowel digitaal als analoog (35mm FP4) wat opnamen van een kennis gemaakt. Achteraf bleek het modellenbureau waar ze bij aangeloten was de z/w opnamen in haar portfolio te hebben geplaatst. Primair gaat 't gewoon niet om het materiaal... zolang het eindresultaat maar goed is!

... en wat voor mij minstens zo belangrijk is (omdat het 'slechts' m'n hobby is), waar ik plezier in heb!
Jeroen