Leuke tekst Jaap.

Ja, zelfs mijn vader lacht ook met me als ik zoals volgt begin: 'binnen x aantal jaar werk ik met zo'n houten camera, waar je met een doek onder staat'... Veel mensen begrijpen het gewoon niet...
Bij sommigen draait het idd meer om uiterlijk vertoon en het hebben van hebbedingetjes... Maar ik moet toch ook altijd lachen als ik die mensen zie prutsen met hun gsm's camera's of digicompactjes hoor. Gelukkig zijn er ook mensen die zich bewust een D70 kopen en daar echt van genieten. (ik heb deze morgen met veel plezier iemand een hele uitleg gegeven over photoshop, raw, irfanview en zijn toestel zelf...)
Een aantal zaken worden er wel gemakkelijker op, maar vele ook moeilijker (gegevensbeheer om maar iets te noemen...)

Senseo apparaten: tja die moeten idd nogal geld rapen. Ik ben geen koffiedrinker maar dat is echt ongeloofelijk: wij hebben hier thuis eentje cadeau gedaan en mijn ouders zijn er zot van, net als vele andere mensen... Het is een echte rage.

Computers: tja tis hopeloos maar als je wat wilt meezijn. Natuurlijk kan je altijd linux gebruiken als de computer wat ouder wordt (tip :-) ) Dat is het grote nadeel aan zowat alle digitale toestellen: ze ontwaarden enorm snel. Ik heb wel het gevoel dat analoge NIEUWE toestellen nog veel te duur verkocht worden!