PieterB, ik las hier ergens dat je meer vrouwen op het forum wou. U vraagt, wij draaien Mijn bijdrage beperkt zich meestal tot het nieuwsgierig meelezen van de topics.

ik heb pas een kiekjes-toestel (nikon F65) gekocht, voor de familie-uitjes enzo. Ik werk nog altijd honderd keer liever met mijn oude nikkormat FT3. Zalig bakske vinnek da ! (joajk, 'k zen uuk van 't gèntse)

Ik heb pas mijn eerste jaar fotografie gevolg (geen echte opleiding zoals st-lucas zenne, deeltijdse kunstopleiding aan kunstacademie) en volgend jaar gaan we eindelijk MF uittesten. Jullie begrijpen dat ik sta te springen ! Ik wil eigenlijk het liefste de 'oude' technieken onder de knie krijgen, gom enzo, maar niemand wil mij dat leren op school. Denken jullie dat dat zelf uit te vinden is ? Of kan ik toch beter het net ondersteboven gooien om iemand te zoeken die daar cursussen in geeft ?

Enfin, daar ging dit topic niet over Ik zou gaan voor de F100, maar ja, de financiën... Hopelijk beleef je veel plezier met je F80 !

Vraagje: waarom een F6 ? Ik heb altijd gedacht dat een F5 het summum was ? of stel ik nu een heel blonde vraag ?