Ik kan mij voorstellen de je voor die electronische hocus-focus wel een handleiding nodig hebt maar voor de rest is het toch erg recht-toe-recht-aan. Bij mijn L1200 was ook geen handleiding maar na een uurtje 'spelen' wist ik wel hoe het functioneerde (verwisselen diffusors, kantelen van de hele kop, kantelen/verschuiven van de negatief drager alleen, etc).

Als die van jou op die van mij lijkt:

Hoogtevestelling: knop aan de rechterkant van de drager, twee concentrische knoppen: eentje is de rem/lock de meest uitstekende om te verstellen via een tandheugel, maar gewoon de kop op en af duwen kan ook.

Focus: knoppen aan de linkerkant

Kop Kantelen: de twee rode hendels aan de achterkant van de drager omzetten

Negatiefhouder kantelen/verschuiven: aan de achterkant van de houder zit een grote ronde knop om de negatiefhouder vast te zetten, losdraaien en dan de negatiefhouder zelf verdraaien verschuiven en dan weer met de knop vastzetten.

Draaibare negatiefhouder verwijderen: Twee knoppen/schroeven aan de voorkant verwijderen, balgje dat bovenop licht (twee ronde platen die in elkaar draaien) op tillen en dan de hele houder verwijderen

Balgje verwijderen: twee nikkelen schuiven naar voor trekken (letop de balg valt er dan subiet uit)

4x5 houderplaatsen: de grote diffusor in de zelfde ophanging plaatsen als het zonet verwijderde balgje. Schuiven naar achteren duwen om te vergrendeln.

4x5 negatiefhouder plaatsen: dichtklappen en in de 1,5 cm hoge overgebleven spleet schuiven.

4x5 90 graden draaien: in de negatiefhouder de maskers 90 graden draaien (schuifjes losmaken) vervolgens de diffusor verwijderen en het binnenwerk ook 90 graden draaien het binnenwerk zit aan een kant in een sleufje en aan de andere kant wordt deze met twee klemmetjes vast gehouden. Binnenwerk lichtjes kantelen dan komt hij los.

O ja, en bij zit vaak het rode filterje los in de klem en klettert er uit, vaak checken of hij vast zit (schroef/knopje aandraaien).