Quote Originally Posted by argentic
Graag reacties op deze plannen.
... als je tegen die tijd nog docenten zoekt :-) ... Als fotofiel vind ik dit natuurlijk geweldig, maar veel fotofielen (die het geld er waarschijnlijk wel voor over hebben) hebben ook een partner & kids die wellicht iets minder 'gefixeerd' zijn, en een beetje over de streep moeten worden getrokken.

Brainstorm suggesties:
1) Zorg voor een locatie met goede uitvalsmogelijkheden naar andere 'vakantie-activiteiten', ik denk aan een mooie grote stad in de buurt voor o.a. winkel-doeleinden... een strand of meer voor 'watersporters' of bergen voor de wandelaars, etc. Op die manier boor je wellicht ook de markt aan voor stellen met uiteenlopende interessen.
2) Ook die partners vinden het wellicht wel leuk als hun foto-partner eens een keer een mooi portret maakt van het gezin... i.p.v. weer een stouffler kaart of die eenzame boom in het bosje om de hoek. Mijn ervaring is dat - zeker de wat zelfbewuste jongere mensen - het best leuk en spannend vinden om een keer in een echte studio een foto te laten maken. En al helemaal op "een rainy day" lijkt me!

Jaaa, ik denk dat het over de streep trekken van fotografen niet zo'n punt is... zeker gezien je serieuze plannen,... maar je zult ook hun aanhang over de brug moeten trekken... maar het hang natuurlijk helemaal af van de 'markt' die je wil aantrekken. Dus ik laat het hier maar even bij.
Jeroen