Quote Originally Posted by hka
De volgende bijeenkomst staat gepland voor zondag 5 februari 2006.

Noteer deze datum maar alvast in de agenda.
Inmiddels heeft de 2e bijeenkomst afgelopen zondag plaatsgevonden en we kunnen van een succes spreken. Naast de vele uitwisselingen zoals onder andere de deelname, van enkele leden, en hun belevingen daaraan bij een workshop bij Möersch, gingen ook vele mooie foto's al dan niet bariet over de tafel. Ook het fotograferen kwam aan de orde en met name zijn we naar het militaire vliegmuseum in Soesterberg geweest om enkele uurtjes rond te lopen. Kortom een geslaagde dag die voor herhaling vatbaar is. Mocht je zin hebben om je hierbij aan te sluiten dan ben je van harte welkom op de volgende bijeenkomst. Er zijn geen bijzondere criteria waaraan je moet voldoen. Het enige is dat je de analoge fotografie een warm hart toedraagt. Dat is het enige.
Dus, wat let je om er ook bij te zijn.

Plaats van handeling wordt te zijner tijd nog nader bekend gemaakt. De gedachten gaan uit naar regio Apeldoorn/Zwolle.

De kroegmeeting is over een drie weken geplanned. Zijn er al nadere bijzonderheden te melden. Is ook bekend wie er naar toe zullen komen?
Aan de plaats van handelen wordt aan Apeldoorn/Zwolle gedacht.
Dat is wat ver voor de Belgen. Misschien een idee om de kroegmeeting #4 in het zuiden van Nederland te plannen. Maar goed dat is al weer verder vooruit kijken. Mogelijk gaan de Belgen ook zo iets in Belgie plannen.

Jed