Deze thread heeft een jaar geleden plaats gevonden. Ik ben niet bang om stevige kritiek te uiten. En ik ben ook niet bang om mijn fouten te erkennen wanneer ik ongelijk blijk te hebben.

Ik had in mijn eerste mail de uitspraak gedaan : Hopelijk is het tentoongestelde werk niet van hetzelfde niveau. Hoewel het destijds niet mijn bedoeling was om het werk van Witho af te kraken, had ik die uitspraak niet moeten doen. Want de tentoongestelde kunstwerken hadden niets te maken met die amateuristische webmaster.

Intussen is ook het museum wijzer geworden. De site is aangepast en goed leesbaar geworden. (De informatie blijft nog wat schaars, maar dat is geen kritische mail waard.)

Inmiddels heb ik ook het werk van Witho in handen gehad, en betreur ik mijn uitspraak des te meer. Want zijn platinum drukken zijn werkelijk adembenemend. Natuurlijk heb ik mijn voorkeuren binnen zijn gehele oeuvre. Maar alle afdrukken zijn van absolute topkwaliteit, en met een doortekening in de hoge lichten waar menig drukker alleen van kan dromen. Ik kan iedereen ten zeerste aanbevelen om zijn werk te gaan bekijken (of te kopen ).