Heren en dame,

Om nog even op het thema "de Gaap van Jaap" terug te komen, het is inderdaad rustig op het Nederlandse forum van APUG. Ik log iedere dag wel een paar keer in, maar ik ben een beetje moe van de "moe van anti-digitaal" discussies.

Bij deze gooi ik een balletje op. Volgens mij zijn de meesten op APUG het er (gelukkig) wel over eens dat eigenlijk maar 1 ding telt: het uiteindelijke beeld. Van zelf[color=black]-gefabriceerde camera's en vergroters tot een groot-formaat-rolls-royce. [/color]En volgens mij zouden er hier en daar - gezien de ervaring van een aantal leden - toch mooie beelden gemaakt moeten zijn. Waarom zie ik dan zo weinig van jullie werk in de galleries? Ik hoop niet dat de eerste reactie wordt: "ja maar een scan is lang zo mooi niet als het origineel"... dat weten we wel, die handicap heeft iedereen. Kortom oproep aan: HKA, Jed, Fred, Annemarieke en iedereen die zich geroepen voelt: show us!

Ik ben overigens alle (subscriber) galleries aan het bekijken, en moet zeggen dat tot nu toe de foto's tegenvallen in relatie tot de kennis die hier beschikbaar is. Het lijkt wel of iedereen weet hoe het moet... en weinig doet (of in ieder geval, weinig tentoonstelt).

Zalig Paasfeest iedereen,
Jeroen