Quote Originally Posted by Frits Flits
Met deze reactie begrijp ik dat het serieuze uit de discussie verdwenen is. Dat mag hoor en is te verwachten bij vestokte analoge liefhebbers. Begrijp me niet verkeerd, ik vind dat helemaal niet erg en zie nog altijd wel moois uit die hoek komen. Ik vind wel dat je digitale fotografie ook op waarde moet kunnen schatten.
Frits,

niet alles wat ik hier schrijf moet met een knipoog opgevat worden. Als dat nodig is, dan zet ik die er wel bij.
Ik zet het nu even cursief voor de duidelijkheid en ook met wat meer woorden:

De grens tussen fotografie en kiekjes maken loopt volgens mij niet gelijk met de verschillen tussen analoge en digitale fotografie.

Mijn reactie is wel degelijk ernstig bedoeld: Fred heeft het mis en dat is mijn mening. Ik hoop dat ik die hier mag verkondigen want anders gaat het met de APUG NL forums nog sneller bergaf dan het nu al het geval is.

het onderschrift doeme, en ik ging hier eigenlijk niet op reageren, wijst er tevens op dat ik hier geen zin meer heb om op de anders/beter-discussie in te gaan.

Verder ben ik van mening dat een thread als deze thuis hoort in het off-topic gedeelte en de interessantere thread over de personal galleries mag voor mijn part gerust naar het presentatie forum verhuizen.

G