Hallo Fred en Willie Jan,

Heb wat in m'n boeken zitten sneupen en uiteindelijke 'googlen' maar niet direct iets kunnen vinden van Pol Vandepitte. Ben wel nieuwsgierig naar zijn werk, dus als je een url kent dan houd ik me aanbevolen.

Gisteren heeft de aankoop definitief plaatsgevonden, een Cambo SC (met compendium, vlakfilmcassettes, polaroid-wand en restantje polaroid-film), alles in prima staat. Komend weekend maar eens rustig m'n eerste stapjes zetten. Ben heel benieuwd. De kinderen zagen het geheel maar meewarig aan: 'wat een ouderwets ding'! Ik zal ze aan dat 'oude ding' echter wel eens blootstellen.

De verkoper gaf aan juist te willen overstappen op digitaal, kortom klaarblijkelijk veroorzaakt ieder fotografisch middel een zekere prikkel, wellicht mede afhankelijk van de bekendheid er mee en/of betaalbaarheid.

Persoonlijk ben ik niet zo'n 'dit of dat type', maar geniet van het beeld zoals zich dat aan mij voor doet: grootbeeld, middenformaat, kleinbeeld, polaroid, digitaal in welke resolutie dan ook.
Wel voel ik me op dit moment als een klein jongetje die op het punt staat een nieuwe wereld te verkennen en zal voor menig vraag die dat zal opleveren dit forum/deze site afstruinen om te leren.

Voor jullie maar natuurlijk ook ieder ander alvast een fijn pinksterweekeinde toegewenst,

Jan