Beste fotovrienden,

Ik vond het leuke bijeenkomst, waarin ik een aantal leuke mensn heb ontmoet en waarin een aantal interessante zaken besproken zijn.
Omdat ik er echter voor de eerste keer bij was miste ik een beetje de informatie over de onderwerpen die jullie eerder aan de orde gehad hebben.
Bovendien heb ik hoewel me aan iedereen voorgesteld heb, voor een groot deel toch niet de namen en achtergrond van iedereen kunnen onthouden. Alleen van Ruud en Harry die rechtstreeks naast me zaten weet ik iets meer maar ook nog maar heel weinig. Kortom een koort voorstelrondje was voor mij misschien handig geweest. Aan de andere kant als jullie al lang samenkomen is dat elke keer niet nodig en omdat steeds opnieuw te doen bij als er een nieuw persoon bij is, is wellicht ook teveel van het goede.

Ik weet nog niet of ik helemaal pas in dit gezelschap van grootbeeldwerkers en camerabouwers. Ik kom er eigenlijk slecht toe om regelmatig werk af te drukken. Maar met het uitkomen van het boek over de geschiedenis van de psychiatrie van de laatste twintig jaar, dat zal bestaan uit ongeveer 300 foto's uit mijn archief zal ik wel moeten.

Als ik aan de bijeenkomsten blijf deelnemen wil ik me wel opwerpen als een soort secretaris.
Mijn taak zou dan inhouden het vr de bijeenkomst op stellen van een agenda en na afloop zorgen voor een vorm van verslaglegging.
De opstelling van de agenda en de verslaglegging kunnen we dan weer via APUG rondsturen, zodat anderen ook kunnen zien wat er aan de orde komt en wat al besproken is.

Met mijn achtergrond (beroepsdeformatie) als sociale wetenschapper kan ik het niet laten om te proberen wat meer structuur in de bijeenkomsten te brengen zodat het nuttige nog meer met het aagename (de gezelligheid) gecombineerd kan worden.

Of jullie dit een goed voorstel vinden of het liever zo open houden als nu weet ik niet ik hoor het wel.

Met vriendelijke groet,


Pim