Beste Cookie,

Sorry om zo laat 'in te haaken' maar als ooit eens jou Hasselblad een service beurt nodig heeft dan kan ik je de gewezen Hasselblad Belgium hersteller, Luc de Bosck-Kemper, aan raden.
Deze kerel heeft gouden handen wat dit merk betreft! Hij is de enige door Hasselblad erkende en gecertifieerde onafhankelijke hersteller (die ik ken) en beschikt over alle nodige werktuigen en wisselstukken uit de fabriek.
Zij gegevens : Hasselblad Service Center, Ferdinant Phillipot straat nr. 6 te 5020 Suarlée tel. nr. : 081/567784 en hij doet flink z'n best om Vlaams te spreken.

Veel geluk met je nieuwe camera,
Philippe

P.S. : wat die oude 'non T*' lenzen betreft, deze zijn nu zeer populair bij verwoede Z/W werkers omdat ze blijkbaar zeer schone toonwaarden en een prachtig Bokeh (is zo ongeveer iets als de beeld weergave in de onscherpte) geven. Ik zelf ben nu een parallel reeks van non T* lenzen aan het bijeen sprokkelen, ze zijn overigens spot goedkoop. En na een CLA door Luc zijn ze zo goed als 'nieuw' . Wel moet je nauwgezet een zonnekap of een compendium gebruiken, maar dat moet je sowieso altijd doen.