Quote Originally Posted by hka View Post
Wat zeuren we nou. Onze Belgische APUGgers maken er toch ook geen punt van om naar onze NL bijeenkomsten te komen. Nu krijgen we de gelegenhied om onze zuiderburen met een bezoekje te vereeren en dan plots gaan we praten over km kosten terwijl we het over onze hobby (voor 'n enkeling geldt dat echter niet!) hebben...
Van Delfzijl tot Kortrijk is mogelijk 500 km enkele reis. Dus heen en weer is dat 1000 km. Het is duidelijk dat hier keuzes gemaakt moeten worden. Zelf woon ik in midden nederland, maar ik ga zelden naar Groningen en zie het omgekeerde ook niet gauw gebeuren. We zullen de kroegmeetings dus steeds op andere plekken moeten leggen, vanwege de grote afstanden. We hebben nu verscheidene kroegmeetings in nederland gehad. Het lijkt mij een goede zaak dat de Belgen nu aan bod zijn.
Op zichzelf heb ik niets tegen Gent, maar de tentoonstelling ook nog op die dag te doen lijkt mij wat te veel. {Als het zou kunnen, is het mooi meegenomen, want anders ga je toch niet zo snel een paar honderd kilometer voor de tentoonstelling rijden). Ik zie de kroegmeeting, en het bekijken en bediscussieren van elkaars fotos als het centrale punt. Dat kunnen we via internet nu eenmaal niet. Als je nu eenmaal van de extra tentoonstelling afziet, vraag ik mij af of er niet een wat gunstiger locatie dan Gent, maar wel in Belgie is te verzinnen.

Jed