Als ik 't lijstje bekijk schat ik in dat meer dan de helft al de nodige ervaring heeft met een TC. En moeten we wat betreft programma daar rekening mee houden. Als iedereen zou kunnen aangeven wat hij of zij graag aan bod zou willen komen geeft dat misschien een handvat.
Zelf ben ik altijd zeer geinteresseert in 't eindresultaat. En vervolgens wat er voor nodig was om daartoe te komen. En vooral 't verhaal van de maker te horen.[/QUOTE]

Ik denk dat de meesten geinteresseerd zijn in het eindresultaat. Dat komt op de kroegmeetings naar voren door fotos te bekijken. Nu zou het accent liggen om een foto te bespreken in de zin van 'hoe ben je tot dat resultaat gekomen en was dit resultaat ook zo bedoeld'.
Of, je zou het ook anders kunnen bekijken. Iemand neemt een foto mee, die niet aan zijn verwachtingen voldoet en vraagt om een antwoord hoe het wel zou kunnen (vooral voor beginners interessant).
En zo zijn er wel meer invalshoeken te bedenken. Maar al deze benaderingen zijn 'besprekingen', die binnenshuis worden gedaan. Goed bij slecht weer. Maar hoe te handelen als we 'naar buiten gaan'? Of moeten we een 'mooi weer' versie en een 'slecht weer' versie voorbereiden.

Jed