Quote Originally Posted by Marco B View Post
Interessant Keith, deze Fuji houder kende ik niet. Heb jij met deze PA-45 ook ervaring...?
Ja, ik vind de PA45 echt gaaf. Alleen één kritiek: met de 545 kun je de sheets trekken en dan wachten en thuis ontwikkelen. Met de PA45 niet. Hmm misschien wel, als je een film changing bag of zoiets heb...

Quote Originally Posted by Marco B View Post
* Hoe zit het met de betrouwbaarheid van het gebruik van die Fuji houder t.o.v. de 545i? Met de Polaroid 545i heb je onvermijdelijk wel eens een ongelukje, met name als de filmsheets wat beschadigd zijn geraakt. De metalen strip aan de onderkant is kwetsbaar, en moet nu juist de film in de camera houden. Dat gaat wel eens fout.
Ik heb eerlijk helemaal géén problemen met de PA45 gehaad. Met m'n 545 houders wel.... daarom heb ik eigenlijk drie! En de QC van Fuji is volgens mij echt veel beter dan Polaroid... of Kodak.

Quote Originally Posted by Marco B View Post
* Hoe "dik" is deze houder, en is hij ook bruikbaar met een (Tachihara) field camera?
De houder is niet te dik, ~2 cm, misschien.

Quote Originally Posted by Marco B View Post
Waar heb jij trouwens je Nederlands vandaan, Nederlandse ouder of familie of hier een tijdje gewoond? Ongebruikelijk maar ook wel grappig om iemand uit Virginia met een engelse naam in het Nederlands te zien antwoorden.
Haha nee, ik heb erg veel vergeten hoor... nederlands schrijven is helaas moeilijk geworden, maar ik was 3 jaartjes in Delft, 2001-2004, daar heb ik m'n postdoc gedaan.