Quote Originally Posted by dirkv View Post
Ik weet niet of ik er dan wel bijhoor maar ik heb een Minox 35 GL met flitsertje. Nooit gebruikt, maar ik vond hem wel leuk om te hebben.
Van harte welkom. Als je hier bent aangeland heb je in elk geval iets met Minox. De 35mm serie is afgelopen jaar jammer genoeg uit productie gegaan maar dat zegt helemaal niks. Mijn B is uit 63, net zo oud als ik zelf ben :-)

Ik ken aardig wat professionele fotografen die hier mee hebben gewerkt. En daarvan is Sander Heezen, mijn oud docent fotografie aan de HKA in Arnhem. Prachtige beelden, vooral omdat hij de Minox ook altijd bij zich had. Goede optiek, slim apparaatje en zo groot als een pakje sigaretten.

Ik heb er even aan gedacht om er ook een aan te schaffen maar ik blijf voorlopig bij mijn B. Maar als ik jou was kocht ik een stel rolletjes en stopte ik het ding altijd in m'n zak als ik de deur uit ging. Veel beelden zie je toch vooral als je geen camera bij je hebt. En als je dan toch klein bezig bent overweeg dan een touwtjesstatief [1]. Voor meer info zie [2][1] http://www.xs4all.nl/~wiskerke/artikelen/touw.html
[2] http://photo.net/bboard/q-and-a?topi...ory=Minox+35mm