Quote Originally Posted by Merlin View Post
Ik ben er niet zo bang voor. Zolang er een (niche)markt is, zullen er aanbieders blijven. Om het maar zo te zeggen: er zijn nieuwe platenspelers die gelijk omzetten naar mp3, er zijn kroontjespennen met nieuwe coatings, enz.
Alleen is de vraag of dit na onze generatie nog bestaat. Want dan zijn er nog maar bar weinig ouwe rotten, iedereen is straks groot geworden met digitroep. Maar als er dan ook geen vraag meer is, dus geen niche markt, geeft het ook niet.
Je moet de film industrie niet als een niche markt zien. Er is een grote makt voor professionele, technische, en wetenschappelijke en draaifilm. De draaifilm markt is groter dan ooit. De amateur markt is voor een goed deel weggevallen als gevolg van de digitaal ontwikkeling.
Ik zie de film industrie niet zo gauw verdwijnen. Voor foto papier kan ik mij eerder voorstellen dat er een verschraling optreedt. Omstreeks 1975-80 was het aanbod barietpapieren laag. Maar dat heeft zich ook weer hersteld. Zo lang er vraag is, zal er geproduceerd worden.

Jed