Welkom Claire,
ik probeer nog even tijd vrij te maken tussen de twee kindjes door om af en toe nog eens de doka in te duiken. Eens ze wat groter zijn (nu is Arne 22 maand en Marte 1.5 maand) ga ik ze zeker de uitleg geven die nodig is om het procede te begrijpen. Ik vrees wel dat zei gaan groot worden met alles digitaal. Je vind nu al GSM met meer pixels dat de eerste digitale toestellen. Digitale toestellen in sleutelhangers nu bij de blokker of kruidvat... alle mogelijke manieren om ze te delen met vrienden en kenissen... Iedereen pakt zijn laptop mee met vakantiekiekjes naar de familie, wie heeft er nog een fotoalbum?? Maar langs de andere kant, wie kent er nog het oude procede? En zo'n digitale kader aan de muur zal denk ik nooit een foto kunnen vervangen.
Ik vind het een uitstekend idee. volgens mij voor scholen interesant of voor ouders zoals mezelf die de kinderen de "oude" manier van werken ook willen aanleren. Of je uit je kosten kan komen? dat weet ik echt niet... ik ben nu ook niet commercieel aangelegd.

Ilford stopt... of niet??? of is Ilford Agfa? en waar is het oude Agfa dan op af? of is dat Kentmere geworden?? :-)
Hoe dan ook, de LP bestaat nog, de postzegel bestaat nog, de analoge camera bestaat nog, er zijn nog telefoons met een draad aan, wekkers met een opdraaimoer... en er zal altijd wel een markt voor zijn... (hoop ik uit het diepste van mijn hart...)

Groetjes,
Tom