Heeft iemand ooit zoiets gezien en/of gebruikt
moet je teleurstellen

Heb ik hier in deze opzet wat aan?
Volgens mij wel. Zo geweldig ingewikkeld is een vergroter niet. Bovendien wordt dunco nog gemaakt en kun je bij de fabriek te raden gaan.
Meestal heb je of een ZW lichtbron met een opaal lamp met condensors (2 halve bollen), of een kleurenkop met mengbox(en) met beide kun je multigrade gebruiken. Met de zw kop heb je dan nog losse filters nodig. Met de kleurenkop kun je de gradatie d.m.v. de knoppen magenta en geel instellen.

De negatiefhouder zal nog wel eens 't lastigste kunnen zijn. Is die je hebt niet bruikbaar ? Dat soort dingen kunnen onwaarschijnlijk duur zijn als je ze los moet kopen. Tenzij je geluk hebt en niemand iets heeft liggen in de la waar niets mee gedaan wordt en diegene weet wat 't is.

't grootste punt van de droogpers is dat het doek wat er voor moet zorgen dat de foto's aangedrukt worden nogal de neiging heeft fixeer te verzamelen uit niet goed gespoelde foto's, en die vervolgens weer afgeeft aan de volgende. Als je niet hoogglans gedroogde foto's wilt hebben zou ik 't ding maar even met rust laten.