Quote Originally Posted by dokagirlll View Post
de vraag of het iets geworden is met de doka, kan ik helaas nog niet beantwoorden een cursus vanuit het centrum leek niet haalbaar (te weinig animo....).
Klinkt merkwaardig. Een centrum lijkt mij persoonlijk ideaal. Vervoer, terrasje, aanloop, allemaal voorhanden.
Quote Originally Posted by dokagirlll View Post
een mini mobiele doka die in een bezemkast op de scholen past
Een destijdse docent van me gaf cursusen op het Franse platteland, op scholen. Zijn dokaoplossing was het afplakken van de klaslokalen met aluminium folie. Goedkoop, lichtdicht en isolerend, t.o.v. landbouwplastic.
Quote Originally Posted by dokagirlll View Post
ik ben nu helemaal into pinhole. prachtig hoe je met een simpel doosje een foto kunt maken! ook daar weer, geen optimale technische wetenswaardigheden of snufjes.
Goed. Mooie beelden, kijk maar op mij fotosite of die van Michael, een kennis van mij. Niet te veel techniek, wel een beetje om het spannend te maken.
Jammer dat Pollaroid gestopt is met de Pinhole kit (speciaal voor scholen) maar er is veel op dat gebied. Zero Image bijvoorbeeld. Voor gaatjes middels laser kan ik je ook wel een adres geven als je wilt. Heb je een Mac dan heb je hier wel iets aan. En wil je iets met GF kijk dan echt een keer op Bender of Camera Bellows.

Ga door!