het lot kan soms wreed zijn... ik was met het werk vrijdag in brugge, zaterdag kwam mijn vriendin met de kinderen af. dus, vrijdag geen fotoos genomen om mijn collega's niet te veel op te houden. Zaterdag met de familie stad in. braafjes alleen de F90 meegenomen en niet een extra F70. (wat ik anders altijd doe...) dus ik trek de laatste 6 frame-pjes op van een oud filmpje op, steek een nieuw filmpje en na een beeldje of 3 ERR error dus... gedaan met fotoos trekken, na controle van batterijen, filmpje, stofjes... niks te vinden, wezl nog steeds ERR.
eens thuis tegoei gekeken en de sluiter gaat niet meer open en toe. ik hoor de eerste klik om te openen zonder dat die speciaal klinkt (of is het de spiegel die ik hoor?) en dan hoor ik een seconde of zo erna een tweede, trage doffe klik (net alsof dat ergens blijft aan haperen.)
heeft iemand tips? zelf open doen? binnen doen en misch meer betalen dan dat ik hem tweedehands gekocht heb? ik heb al wel eens oudere toestellen open gedaan en het merendeel kunnen repareren maar om nu blindelings aan de F90 te beginnen...
Alle tips zijn welkom!!!!
Bedankt,
Tom