Er zijn zo veel mogelijkheden.
Het simpelste is om de foto's gewoon apart af te drukken en ze dan z neer te leggen dat het onderwerp 'doorloopt'. De randen van de prints zullen dan onderling wel verspringen. Je kunt natuurlijk ook je camera op een stevig statief zetten met een goede panoramakop en heel precies waterpas zetten en dan kan je een redelijk net doorlopend resultaat krijgen. Andere optie is om deelvergrotingen te maken die precies op elkaar aansluiten. Je vergroot sommige delen van je onderwerp dan meer dan andere. Kan een bewuste keuze zijn.
Je kunt de negatieven inscannen en 'photo stitching software' gebruiken. Als je met deze zoekterm in Google kijkt krijg je een hele lijst. Zo lijkt het net of het n opname is.(Is dit vloeken hier? Mocht dat zo zijn: met de airbrush de overgangen gladstrijken, zoals Ger van Elk vroeger liet doen als analoog alternatief...)
Aparte afdrukken maken en ze naast elkaar hangen als een twee-, drie-, zo-veel-als-je-maar-wilt-luik.
Als je wilt laten zien dat het een samengesteld beeld is, maar je wilt het wel 'glad' hebben, dan maak je een collage die je daarna fotografeert of scant. Daarna kan je desgewent weer bewerken.

Je fantasie stelt hier de grenzen denk ik, of de eindgebruiker van het beeld. Technisch kan je het zo gek niet verzinnen of je kunt het doen.

Veel plezier! Jan