Ik kan mij vinden in Jaap zijn voorstel om over zelf chemie samenstellen van gedachten te wisselen. Na een eerste mislukte poging ga ik op voor ronde 2, hopelijk brengt dat meer. Ook kan ik me voorstellen dat we eens van gedachte wisselen hoe jullie ervaren rotten nu kijken, wat zijn elementen in een scene die de opname dat extra cachet geven waardoor iedereen roept Oh!!!.

Want ook al ben ik jaaaren met zw (soms lijkt het wel een haat liefde verhouding) bezig, de overschakeling naar middenformaat lijkt wel alsof je begint met de materie, belichting niet goed, ontwikkeling niet goed, hoe weet ik dat de lichtmeter van de Mamiya wel naar behoren werkt enz.

Verder ben ik zeker in voor de stad, straatbeelden zit al maanden in mijn hoofd om als projectje te gaan oppakken, misschien een mooie aanzet! Maar het mag ook landschap zijn, studio ook, heb je al een onderwerp in gedachte? Eigenlijk heb ik nog geen duidelijke voorkeur (wat mogelijk een tekortkoming is), hoewel mensen heeft me alle jaren geintrigeerd.
Doka mag ook op het programma, hoe kijken en werken jullie in de doka, waar let je zoal op enz.

En dan is het ook nog denkbaar dat het weer mee valt, hoewel op mijn moeders verjaardag, 19-11, heeft het vaker geregend dan dat de zon tenminste als ik afga op mijn herinnering.

Guus