Quote Originally Posted by gary mulder View Post
Het is denk ik nodig om van te voren een tijds indeling te maken van de dag. Voor dat je het weet komen we niet toe aan wat we eigenlijk willen. Wat voor mij zou zijn in de praktijk zien hoe het een en ander werkt. En kiezen we er voor om tijd in te ruimen om elkaars meegebrachte werk te bekijken of niet. Tot nu toe heeft dat de tijd na de lunch (14.00-16.30) in beslag genomen. Doe je dit niet, komt er tijd vrij om in de ochtend een meer theoretisch verhaal aan te horen. En misschien kunnen diegene, die van zichzelf vinden dat ze de beginselen al beheersen, op diegene die de lezing houdt na, dan alvast aan het werk gaan.
Als we de dag een beetje voor onze geest proberen te halen dan hebben we ook te maken met een beperkte tijd. Enigen van ons zitten minimaal 3 uur in de auto om er te komen. Dat is n. Om dan ng een groot deel van de morgen te besteden aan een lecture over licht o.i.d. is niet bepaald in de geest zoals ik dat zie. Er wordt (ergens geluncht, erg gezellig dus) kost ook weer wat meer tijd) dan blijft er maar weinig over voor een van de belangrijkste onderwerpen die zo'n dag interessant maakt nl. foto's van elkaar bekijken.
Als dat laatste in de verdrukking komt vraag ik me af of ik wel alle moeite moet nemen om 6 uur in de auto te zitten om een paar "modellekes" te fotograferen?
Met andere woorden dit vraagt echt om bezinning!