Zo, sinds een paar minuten aangemeld op deze site.
Ik ben Mark. Ik ben helemaal "bezeten" van fotografie en alles wat daarmee te maken heeft. Heb in het verleden vakfotografie aan de fotovakschool gedaan,maar ben door omstandigheden niet werkzaam in de fotografie (zo kan het lekker een hobby blijven).

Ik werk nu 20 jaar met Nikon F4 en later F5. Uitsluitend diafilms (Velvia / Provia). Hiervan worden overvloeiseries gemaakt welke met kodak S-AV en Stumpfl worden gepresenteerd.
Ik werk nu 16 jaar met Mamiya RZ. Uitsluitend zwart-wit (TMAX). Er wordt met een Durst L900 met VLS501 multigradekop afgedrukt op Ilford MG. Ontwikkeld wordt in een Ilford 2150RC machine (lekker gemakkelijk).
Ik gebruik tijdens zware bergtochten een Bronica RF645, superding en lekker ligt.

Ik fotografeer vanalles (portret in de studio, landschap, architectuur, reportage). Ik probeer vooral iets te zeggen met mijn foto's.

Ik ben ook erg geinteresseerd in de achterliggende techniek van de fotografie. Heb daar ook inzicht in en wil mijn kennis graag delen.

Oh ja, ik heb sinds twee maanden een D300 digiflex, wel leuk voor erbij. En daar is voor mij alles mee gezegd. Deze week weer lekker met de Mamiya bezig geweest.....