Hallo,iedereen
Heb ondertussen contact gezocht met durst zelf, en zo in contact gekomen met een hersteller van durst zelf. Heb in mijn beste duits geprobeerd mijn verhaal te doen.
Ik weet niet of iemandt deze vergroter ook bezit, vooral met de multigraph kop. Eens de papier soorten zijn ingegeven is het een echt genot om er mee te werken, heel gemakkelijk,zelfs practich niets meer tegenhouden of doordrukken. Zijn wel afdruk tijden van 2 tot 3 min.
Het probleem zit volgens mij in de stekker verbinding met het net, dus waar de stekker in de transfo gaat, de aansluiting ligt ligtjes op de metalen omhulsel van de transfo. En daar is tijdens de panne een zwarte specie uit de aansluiting gekomen. Heb daarna alles gecontroleerd binnenin,waar er 3 sekeringen zijn ,allemaal nog goed, maar toch macheert er niets meer, geen licht op de vergroter en niets op de display.
Wat denken jullie is het te riskeren om het te laten repareren in Duitsland, hij is een erkende hersteller,aangestelt door durst, hij repareerd ook de minilaps van durst.
Heb hem gevraagt om een schatting te geven van de kosten, moet dus nog effen wachten op een antwoord.
Een ander 2de hands toestel is niet zo maar te vinden, met dezelfde kwaliteiten zeker niet.
Groeten ? Ludo.