Quote Originally Posted by argentic View Post
Jed, je beweert dingen zonder kennis van de feiten.

Als je het verhaal van Simon Galley leest begrijp je dat het geen kwestie is van kunnen, maar een keuze gebaseerd op een combinatie van economisch overleven en respect van de milieuwetgeving.
Je kunt wel een voorstel in het engels indienen. Mogelijk is dat gebeurd, mij niet bekend. Maar je moet de kennis kopen, en daar draaide de zaak om. Harman heeft de zaak niet onder controle gehad. Maar goed, nu komt het variabel contrat papier hopelijk uit andere hoek(FOMA). En voor ons draait het om het eindresultaat.

Verder wordt beweerd dat kentona niet in de Harman facility gefabriceerd kan worden op basis van een kwaliteit die vergelijkbaar is met de oude kentona. Hoe verklaar je dan dat ik prima drukken heb gemaakt op kentona papier uit die Harman fabriek?! Waar komt al die onzin vandaan?
Er wordt zoveel tegenstrijdige informatie geloosd uit de hoek van Harman. Er is geen touw aan vast te knopen. Het enige dat ik kan verifieren is de huidige kwaliteit van kentona uit de Harman fabiek. En wat dat betreft kunnen ze zo doorgaan.
De variabel contrast versie kunnen ze dan aan een ander overlaten (bijv. Foma). In ieder geval moeten ze een goed product niet opofferen voordat een nieuw (variabel contrast) alternatief zich bewezen heeft.


Jed