Hallo,

Graag stel ik onze toekomstige tentoonstelling even voor.
Iedereen van harte welkom!!!

Peter


- Fototentoonstelling ‘Leuven Anders’ -

… Leuven anders …

Onder de titel ‘Leuven Anders’ brengen fotografen Patrick De Baets en Peter Mockers Leuven in beeld . Aan de hand van drie zorgvuldig gekozen invalshoeken, stadslandschappen, kleine fotografie en mensen in de straat maak je kennis met hun krachtige beelden. Daarnaast tonen ze met panoramische veelluiken een unieke en dynamische kijk op stadspleinen en -terreinen. Beide fotografen brengen op een zeer sterke en treffende wijze zowel het historisch karakter en de hedendaagse architectuur van de stad in beeld.

Voor de tentoonstelling kan je terecht in de Sint-Norbertuspoort van de Abdij van Park te Heverlee. De tentoonstelling loopt van 25 april tot 10 mei 2009. Op zaterdagen van 13u30 tot 18u en op zon- en feestdagen van 10u tot 18u.

Ondanks de snelle digitale evolutie in de fotografie hebben zij voor dit project bewust gekozen voor het analoge fototraject. Deze fototentoonstelling is het resultaat van talrijke uren rondwandelen met open vizier en gewapend met zwart/witfilm op zoek naar datgene wat hen als fotograaf treft. De stad is voor hen een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zij worden meer en meer geboeid door de manier waarop het licht zich in de stad gedraagt. Ze kijken dan ook vaak in grijstinten door hun camera naar deze kleurrijke wereld...

Fototentoonstelling ‘Leuven Anders’ door fotocollectief.
Sint-Norbertuspoort, Abdij van Park 7, 3001 Heverlee.
De tentoonstelling loopt van 25 april tot 10 mei 2009.
Op zaterdagen van 13u30 tot 18u en op zondagen van 10u tot 18u