Verrek zeg,en ik maar denken dat ik met een stelletje professionele amateurs te maken had,ik voelde me,vooral in het begin,heel erg klein,bij jullie vergeleken,maar nu groei ik toch weer aardig,is het niet in de lengte dan wel in de br..........
Moet nog een doka maken,dat is wat,daar heb ik nou absoluut geen moeite mee,ik heb een kamer van 7x4 meter,die ik ook nog moest delen met mijn audiohobby,had mijn dokagedeelte net klaar,en ik zat eens te kijken,ik dacht,shit,dit bevalt me niet,hoppa,de hele rotzooi afgebroken,en omgedraaid,en weer opgebouwd,en net zolang bezig geweest tot het naar me zin stond.
De tijd was inmiddels al weer aardig gevorderd,maar dat kan me nooit schelen.
Het kan me echt niks verrekke hoe ik zo,n ding uit de grond moet stampen,maar komen doet tie,van welk materiaal dan ook.
Nou schaam ik me ook nergens voor,om materialen bij het grof vuil weg te halen,als ik dat goed kan gebruiken,mijn chef zei eens,na de zoveelste waarschuwing,Ruud,als ik je nog eens ziet struinen bij het grofvuil,vlieg je er uit,dat doet tie toch niet,want het was al de duizendste waarschuwing,maar ik zei tegen hem,chef,ik stop ermee als ik jou salaris heb,ern daar kon hij dus niet tegen op,maar zo kom ik dus aan mijn materialen,heel simpel.