Ik weet het, de kans is klein dat deze oproep succes heeft maar nee heb je en ja kun je krijgen.

Over 2 maanden ga ik een maand naar Ladakh in India met de bedoeling om daar een trekking van een dag of 20 te maken. Alweer 12 jaar geleden heb ik mijn eerste trekking in Ladakh gemaakt en ik heb me toen wat verkeken op de hoogte en de effecten daarvan op het lichaam. Ik zeulde me een breuk aan fotoapparatuur en genoot daardoor niet ten volle van de trekking. In 2005 heb ik nog een trekking gemaakt in Nepal naar het basiskamp van de Mount Everest met 13 kilo fotoapparatuur op mijn rug en dat ging toen zonder problemen. Inmiddels zijn we echter weer enkele jaren verder en ik ben iets minder getraind. Het debacle van mijn eerdere trekking in Ladakh mag zich niet herhalen dus dit jaar neem ik waarschijnlijk alleen mijn Fuji GW670III mee met een kleine peli koffer vol film en een carbon statief. Een tweede compacte camera moet ik echter nog wel kunnen dragen.

Daarom mijn vraag: is er iemand, liefst uit de regio midden brabant (waar ik zelf woon), Dordrecht (waar ik werk) of Spijkenisse (waar ik familie heb wonen) die een compacte middenformaatcamera heeft liggen en die hem een maandje zou kunnen missen. Bijv. een Fuji meetzoeker, maar iets anders als bijv. een Cambo Wide met rolfilmachterwand of zo is ook heel fijn.

Ik heb de bovenstaande regio's genoemd ivm ophalen, wegbrengen en kennismaken want als iemand zo behulpzaam wil zijn dan wil hij/zij natuurlijk wel weten aan wie hij/zij de camera uitleent.

Alvast bedankt, Frank