Hi Harry, ik vind je een professional. Je hebt alleen blijkbaar geen baat bij de uitgebreidere functies van de genoemde programma's.
Quote Originally Posted by hka View Post
Je kunt dan wel alle technische mogelijkheden van de programma's die je ter beschikking staan halen maar als je niet weet hoe ze om te zetten in pakkende beelden heb je aan die kennis ook niets.
Ik denk dat dit een redenering is vanuit de techniek, terwijl je vanaf het concept zou moeten denken: je hebt allereerst een beeld, een visie, een concept. Je zoekt daar de techniek bij die je ten dienste staat om je concept te realiseren, bijvoorbeeld schuurpapier. Pas daarna ga je er pakkende beelden mee maken, mogelijk met programma's...
Je kunt ook beelden maken en het toeval laten regeren. Spikkels in delucht is naar mijn idee niet wenselijk, maar als je het ziet heeft het karakter. Ik ga echt eens experimenteren met het slopen van negatieven. Ik wil altijd nog iets maken als wat Erwin Olaf deed met het verhitten van negatieven van mensen met het syndroom van Down:


Is er iemand die dit niet mooi vindt?