Laat ik me even voorstellen.

Ik ben Jelle Boontje, 18 jaar, woont in Doetinchem.
Sinds mijn 15e ben ik bezig met fotografie, ik gebruikte mijn ouders´ compactcamera om een beetje mee rond te experimenteren. Ik merkte al gauw dat fotografie echt iets voor mij was, en nam ik een baantje om mijn eerste ´echte´ camera te kopen. Een paar maanden later kocht ik een Canon 350D, waar ik veel plezier van heb gehad. Daarna kocht ik een Canon 30D, waar ik nog steeds veel plezier van heb.

Op de één of andere manier begon ik mij te interesseren in de oude manier van fotograferen en het werken in een doka. Na lang wikken en wegen kocht ik een Canonet QL17 GIII, in perfecte staat. Ook had ik een tijdje geleden een complete doka aangeschaft voor een flesje wijn, en wist ik zeker dat de aanschaf van deze meetzoeker een goede combinatie opleverde. Nu heb ik een paar dagen geleden mijn eerste les gehad in het vergroten van negatieven van een doka-leraar gehad, en zodra ik mijn eerste rolletje vol heb geschoten gaat hij me ook het ontwikkelen van film leren.
Ik ben van plan om me te verdiepen in straatfotografie, ik studeer in Arnhem dus aan de stad zal het niet liggen

Tot nu toe heb ik alleen nog digitaal geschoten, vandaar dat mijn gallerij alleen digitale foto's bevat. Zodra ik er tijd voor heb begin ik aan mijn eigen website.

Mijn foto's: http://woopidoo2.deviantart.com/gallery/#_popular

Soms vraag ik me af waarom ik dit allemaal doe, volgens mij komt er 1 nieuwe doka-enthousiast bij nadat er 10 verdwijnen
Maar toch weet ik zeker dat ik de doka op zolder zal gaan gebruiken, eerst nog maar even zien welke chemicaliën en papier ik ga kopen.

mvg, Jelle.