Er zijn weer "een paar" dagen overheen gegaan, de gemoederen een ietwat tot rust gekomen, de realiteit een beetje ingedaald en nieuwe mogelijkheden hebben zich aangediend.

Op de eerste plaats, ja, als ik huur moet gaan betalen heeft het geen zin. Ik wil graag in de toekomst naar een groter huis, en dan vooral met de bedoeling mijn studio en doka uit te bouwen, is het een idee om vandaar uit te beginnen. Alleen dokaverhuur als die ruimte tevens mijn eigen ruimte gaat zijn is misschien alleen niet zo'n goed idee. Ik flip al uit als mijn vriend in de doka allemaal dingen overal en nergens neerlegt als ik bezig ben met het Collodion verhaal. Dat kan ik echt niet hebben; ik ben zo structureel en netjes daarin. Dus niet echt een goed idee om die ruimte te delen, dan zou ik gek worden volgens mij

Ik heb inmiddels een baan aangeboden gekregen bij het Kumulus in Maastricht waar ik de lessen analoge fotografie ga overnemen van iemand die met zwangerschapsverlof gaat. Dat is al helemaal tegek! Verder kan ik met hun ook in gesprek gaan over al dat andere wat ik ook van plan was, die mogelijkheid bieden ze me. Dan moet ik wel een en ander gaan uitwerken etc dus misschien gooi ik het wel over die boeg.

Verder ken ik het Pieter Brueghel centrum en ook Jeroen, ik heb daar bij hem laatst de workshop Wet Plate Collodion gevolgd. Ik heb het nog niet over samenwerking gehad, ik heb daar ook (bewust) niet aan gedacht omdat ik wil weten wat ik zelf van grond krijg. Hoef ik ook alleen mezelf te betalen.

Anyway, weer erg bedankt voor de reacties, het helpt bij het denkproces, zo kom je verder in je hoofd.

Dank je Marco! Ik ben hard met de platen bezig, doe eigenlijk niets anders meer, althans vrijwel geen regulier zwartwit behalve voor klanten en ik geniet enorm!