jaap
Ik moet dan wel met mijn achterse in de boter gevallen zijn, want bij ons in de club, staren ze dan wel met bewondering naar die edele procede's en ik vond de laatste vergadering als ik mijn foto's aan het presenteren was voor de club, en deze voorstelling telde dan ook voor onze expo, half februari volgend jaar, dat het heel stil was in de club.
En op een bepaald moment zij dan een van de digitale leden, wel zegt hij, jij kunt in het analoge evenveel als ik in de digitale werelt , waarmee hij bedoelde, als je er voor gaat en je probeerd iets speciaal te brengen ,petje af voor ons allebei dan.
Hij is dan ook een specialist in de digi werelt, hij had op een bepaalt moment een digi beeld gepresenteert, dat hij gemaakt had met blanco papier, hij had daar een gezicht met gemaakt witte contouren op een zwarte achtergrond, juist een mimme speler, geweldig mooi, gewoon met een bepaalde dikte van papier de ogen, neus en oren nagemaakt en dan een sigater in de mont die dan ook nog rook voorbracht, wel voor zulke mensen heb ik ook bewondering en het doet dan ook deugt dat men van zulke mensen positieve comentaar krijgt. Want daar doen we het toch voor, tenminste voor mij toch.
En zoiet geeft moed om verder te gaan met wat we bezig zijn.
Groetjes , LUDO.