Je moet een grapje maken... waar zitten jullie ergens?? Bij de oude molen in het uiterste zuiden van Heemstede of zo? Ken verder niet echt atelierachtige complexen waar doka's zouden kunnen zitten in Heemstede.

Ik woon zelf in Heemstede! (Franz Leharlaan), maar heb nog nooit van jullie gehoord. Moet bekennen dat ik ook niet zo "foto-club-erig" ben, en heb mij er dus ook niet in verdiept.

Kan je helaas niet echt verder helpen. Hoewel ik een klein rotwoninkje heb, had ik wel de gelukkige omstandigheid om een relatief grote volledig inpandige badkamer te hebben met slechts een douchecel en geen toilet. Dat betekende dat ik die tot een geimproviseerde maar wel comfortabele doka heb kunnen verbouwen met minimale aanpassingen.

Beschik nu over een Durst M670BW voor kleinbeeld, en Durst Laborator L1200 voor 4x5 en MF. Eigenlijk niks te wensen over, hooguit meer ruimte om echt groot te kunnen printen (meer dan 40x50cm), want dat gaat niet meer echt.

In deze thread een paar plaatjes van mijn "donkere kamer" (even naar beneden scrollen tot aan mijn gebruikersnaam "Marco B"):

http://www.apug.org/forums/forum43/4...rkrooms-3.html

Marco