Beste Robert,

Ik schrijf dit aarzelend en vat dit svp ook niet op als een persoonlijke aanval op jou, ik gun je alle succes van de wereld met je onderneming en in jou schoenen staand zou ik vermoedelijk niet veel anders te werk gaan en heb er ook begrip voor!

Maar toch wil ik het volgende eens aan de orde stellen en graag vernemen hoe anderen er over denken:

Voor mij is deze bijeenkomst (en volgende) de gelegenheid om met gelijk gestemden op een ontspannen manier over persoonlijke ervaringen van, met en over fotografie te praten, over de techniek, het fotograferen zelf, beeldvorming/compositie, etc etc, echter zonder verdere 'agenda' c.q. commerciele belangen.

Ik vraag mij af of het niet veel zuiverder is als jij geinteresseerden bij jou op de zaak ontvangt en daar alles over je diensten en produkten aanbod verteld ipv deze APUG bijeenkomst daarvoor te gebruiken.

Ikzelf zou het jammer vinden als de APUG NL bijeenkomsten verworden tot een podium voor de commercie haar produkten onder de aandacht te brengen, vandaag fotohuis rovo, morgen fotoimpex en overmorgen moersch, etc etc. Er bestaan genoeg beurzen, expo's en demodagen waarin de commercie haar diensten en producten onder de aandacht kunnen brengen.

Mochten anderen minder bezwaar hebben of zelfs jou initiatief toejuichen is dat prima maar ikzelf zal de 20ste dan niet aanwezig zijn.

Met meer dan vriendelijke groet,

Huib